Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

nexio - ITPRO deal geld-terug actieDe nieuwste generatie notebooks en desktops is bij ons binnen!

Prestigieuze laptops met ongekende prestaties, geschikt voor het volgende tijdperk van mobiel computergebruik.
Krachtige desktops voor compromisloze resultaten en productieve multitasking.
Zowel de notebooks als de desktops zijn vrijwel allemaal aangedreven door de 8ste generatie Intel® processors, voor vloeiende en vlot reagerende computertaken.

Ben jij klaar voor de nieuwste generatie notebooks en desktops? Profiteer dan nu van onze actie:

Je krijgt gedurende de hele maand juli tot 75 euro teruggestort op je bankrekening bij aanschaf van een :

  • notebook (alle merken*, alle modellen), of
  • een van onze NeXio-desktops

* Alle Apple iMacs en Macbooks zijn uitgezonderd van deze actie.

Voorwaarden:

- De cashbackactie is alleen van toepassing bij een aankoop in de winkel. De actie wordt niet gecommuniceerd via de webshop en er volgt geen cashback bij aanschaf via de webshop.
- Er zijn refundbedragen van € 25,- tot  € 75,-. De hoogte van het refundbedrag is afhankelijk van het gekozen model en de configuratie (kom langs voor gedetailleerde informatie).
- Notebooks: De cashback wordt alleen uitgekeerd bij aanschaf van een Notebook met een aanschafprijs van € 400,- of hoger en bij gelijktijdige afname van een Bundel Basic of hoger.
- Desktops: De cashback wordt alleen uitgekeerd bij aanschaf van een NeXio computer met een aanschafprijs van minimaal € 450,-.
- Actieartikelen waarop via een andere voordeelactie al een extra korting wordt verleend, zijn uitgesloten van de cashback-actie.
- Actietermijn: de actie loopt van maandag 2 juli t/m dinsdag 31 juli 2018.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...