Acties
 • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

hoofdafbeelding van ssd schijf plus formule 1 race auto

Wil je ècht snel?

Laat een SSD plaatsen!

Afbeelding van een notebook

Heb je je computer of laptop al een aantal jaren, maar lijkt hij wel steeds trager te worden? Dat kan kloppen. De virtuele wereld wordt steeds sneller en je harddisk krijgt het steeds moeilijker om daar mee om te gaan. Om een forse snelheidswinst te behalen zou je een SSD moeten (laten) plaatsen in je computer of laptop. Een SSD bevat - in tegenstelling tot een normale harde schijf - geen bewegende delen en bestaat slechts uit een printplaat met chips.

Een SSD schijf is ca. 10 x sneller dan een normale harddisk.

Je laptop of pc start met een SSD dus veel sneller op, evenals al je programma’s. Ook tijdens het werken zal je data een stuk sneller worden verwerkt en weggeschreven.

afbeelding van een ssd-kit met een kortings cirkel van 55%.

Door het ontbreken van draaiende onderdelen is een SSD veel betrouwbaarder en heeft geen onderhoud nodig. Is vrijwel geluidloos en verbruikt heel weinig energie (waardoor je langer kunt blijven werken op je laptop).

Alle voordelen van een SSD op een rijtje. Een SSD
 • is veel sneller
 • is vrijwel geluidloos.
 • is betrouwbaarder
 • heeft ook minder onderhoud nodig
 • wordt minder warm
 • hoeft dus minder te worden gekoeld 
  (Dus maakt je computer of laptop nog minder herrie)
 • heeft al met al daarom ook een veel lager energieverbruik
 • (en kun je langer doorwerken op je laptopbatterij).

Plaatsen van een SSD is de beste upgrade die je kunt doen (Herman van Gelder)

Heeft een SSD ook nadelen?

Ja, twee:

1. De opslagcapaciteit is kleiner.
    Maar dat kun je oplossen door inzet van bijvoorbeeld een externe harde schijf voor je bulk-data.

2. De prijs is hoger.
    Nog niet zo lang geleden betaalde je voor een SSD van 64GB, meer dan honderd euro. Inmiddels zijn de prijzen gelukkig flink gedaald. De prijs van een SSD schijf van 256GB bedraagt momenteel ca. € 89,-.

Maar... ook je complete Operating System moet worden overgezet. En voordat je dat doet  moet je natuurlijk wel eerst wel een backup maken van al je bestanden. Dat kost veel tijd en kennis, maar kun je dat zelf? Doen!

afbeelding van een kortings cirkel van 40%.

Laat je dat door een bedrijf doen, dan zal voor de disc, de complete herinstallatie en het maken en terugzetten van de backup ca € 250,- worden berekend. 
Da's wel veel geld.  Maar daar kunnen wij gelukkig iets aan doen.

Tijdelijk krijg je deze snelheids-kit compleet gemonteerd, inclusief een volledige herinstallatie van je operating system en het maken en terugzetten van de backupvoor een speciale Hotdealprijs:

prijsbordje met actieprijs van 150 eur

Maar let wel op! Ben je eenmaal gewend aan een SSD, wil je nooit meer terug naar een computer met een pc waarin alleen traditionele harde schijven zijn geplaatst. Je bent gewaarschuwd.

contact icoon telefoon icoon met nummer 050201110

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...