Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Back 2 School

 

Nieuwe laptop of computer nodig voor je opleiding? Maar je hebt geen idee welke het beste is voor jou?!?

Geen stress...
 

NeXio heeft alles in huis om je te helpen bij je keuze:
 

  • meer dan 20 jaar ervaring in het geven van adviezen aan leerlingen en studenten,
  • het grootste assortiment,
  • na aanschaf, de snelste service bij problemen
  • en natuurlijk....
  • De voordeligste prijsacties:

 

nexio - Back 2 School voordeelpakketten


Kom langs voor een advies op maat.
Wij kiezen samen met jou de laptop of computer uit, die het beste past bij jouw opleiding.

 Of :   Bekijk de folder


Voorwaarden:

- De pakketten-actie is alleen van toepassing bij aankoop van een laptop of desktop in de winkel. De actie wordt niet gecommuniceerd via de webshop en de voordeelpakketten zijn niet aan te schaffen via de webshop.
- De korting van 50% op printers geldt bij aanschaf van een printer met een aanschafwaarde van maximaal € 100,-. De korting wordt alleen verleend bij gelijktijdige aanschaf van een notebook met een aanschafwaarde van € 400,- of hoger  en bij gelijktijdige afname van een Bundel Basic of hoger, of een computer met een aanschafwaarde van € 500,- of hoger.
- Notebooks: De voordeelprijs van de accessoirepakketten geldt alleen bij aanschaf van een Notebook met een aanschafprijs van € 400,- of hoger en bij gelijktijdige afname van een Bundel Basic of hoger.
- Desktops: De voordeelprijs van de accessoirepakketten geldt alleen bij aanschaf van een NeXio computer met een aanschafprijs van € 500,- of hoger. In de pakketten waar een rugtas/draagtas +| muis wordt geleverd, wordt deze vervangen door een draadloze toetsenbord/muis combinatie.
- Alle Apple iMac en -Macbook apparatuur is uitgesloten van de actie.
- Actie artikelen waarop via een andere voordeelactie al een extra korting wordt verleend, zijn uitgesloten van de actie.
- Actietermijn: de actie loopt van maandag 5 augustus t/m zaterdag 7 september 2019.
- Kom langs voor meer informatie of uitleg.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...