Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Back 2 School

Vind bij neXio de juiste uitrusting om met gemak door je opleiding te vliegen.

Het neXio aanbod van laptops en desktops varieert van simpele tekstverwerkers tot krachtige modellen voor hen die ook nog graag een beetje willen ontspannen tussen al het werk door. In handige meeneem-formaten tot de grotere 17 inch modellen.

En al dat moois natuurlijk voor speciale Back2school prijzen! Kom langs voor alle modellen, informatie en uitleg.
 

Nu met speciale back 2 Schoolpakketten voor bij je laptop:

nexio - Back 2 School voordeelpakketten

Voorwaarden:

- De pakketten-actie is alleen van toepassing bij aankoop van een laptop of desktop in de winkel. De actie wordt niet gecommuniceerd via de webshop en de voordeelpakketten zijn niet aan te schaffen via de webshop.
- Notebooks: De voordeelprijs van de accessoirepakketten geldt alleen bij aanschaf van een Notebook met een aanschafprijs van € 400,- of hoger en bij gelijktijdige afname van een Bundel Basic of hoger.
- Desktops: De voordeelprijs van de accessoirepakketten geldt alleen bij aanschaf van een NeXio computer met een aanschafprijs van minimaal € 500,-. In de pakketten waar een rugtas/draagtas wordt geleverd, wordt deze vervangen door een draadloze toetsenbord/muis combinatie.
- Alle Apple iMac en -Macbook apparatuur is uitgesloten van de actie.
- Actieartikelen waarop via een andere voordeelactie al een extra korting wordt verleend, zijn uitgesloten van de actie.
- Actietermijn: de actie loopt van maandag 6 augustus t/m dinsdag 9 september 2018.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...