Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Afbeelding van de tijdleijke inchekbalie in de winkel van NeXioMaatregelen Lockdown vanwege Covid-19 na 15 december 2020

Onderstaande tekst kan te allen tijde worden gewijzigd.

 

De lockdown voor winkels is wederom verlengd. De einddatumdatum is voorlopig vastgesteld op 15 maart 2021. NeXio is gelukkig wel nog steeds (gedeeltelijk) open. De mogelijkheden zijn wel verruimd.

Klik hier voor een uitgebreid artikel over de verkoop van laptops, pc's, randapparatuur en klein materiaal.


 

Service

Je kunt dus te allen tijde langskomen voor het aanmelden van reparaties van een computer, laptop of smartphone. Bij binnenkomst in de winkel kun je je melden bij de incheckbalie. Onze medewerker legt je dan de verdere gang van zaken uit.

 

Buitendienst

Wanneer je niet goed meer kunt thuiswerken omdat je problemen hebt met de apparatuur of internetverbinding, komen we ook graag naar je toe. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Klein onderhoud schuiven we voor ons uit. Je kunt de apparatuur wel bij ons langsbrengen. Dan voeren we het onderhoud op onze technische dienst uit.
Of – als je dat wilt – halen we de apparatuur bij je op.


Wij doen ons best om je in deze tijd zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het thuiswerken. Bel ons als je problemen hebt, of advies wilt.

En wij maken graag van de gelegenheid gebruik om al onze klanten te bedanken die ons de afgelopen maanden nog steeds hebben gevonden voor de aanschaf van kleine en grote artikelen. Je hebt geen idee hoeveel je ons daarmee hebt ondersteund, de afgelopen weken.
Hartelijk dank.

 

Let’s stay connected!

 

Team NeXio

Pagina laatst bijgewerkt op 27 februari 2021.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...