Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Afbeelding van de tijdelijke inchekbalie in de winkel van NeXio, nu bemand door Colin (stagiair)

Onderstaande tekst kan te allen tijde worden gewijzigd.

 Goed nieuws! 

De winkeldeur mag weer voorzichtig open.

Klanten zijn vanaf 3 maart weer meer dan welkom bij NeXio. Je kunt je dus weer net als anders door ons laten adviseren en overleggen wat het beste voor je is om te doen.


Er zijn wel voorwaarden. Dat wel. Welke voorwaarden zijn dat dan?

Je kunt ons bellen of mailen om een tijdafspraak met ons te maken. Dat kan minimaal  4 uur van tevoren. Maar er mogen slechts twee klanten tegelijk op de winkelvloer komen. En er mogen ook niet meer dan 6 klanten per uur bij ons binnenkomen.
(kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant). 

 

Dat wordt nog wel even puzzelen dus, maar dat doen wij. NeXio zorgt er voor dat we ons aan deze strikte voorwaarden houden.


De normale Corona maatregelen blijven natuurlijk ook nog steeds van kracht. Ofwel, mondkapje is verplicht en we houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Bel ons maar. We zitten er klaar voor. Ons telefoonnummer is 050 - 20 111 10.


N.B.
Mocht je dit allemaal te veel ‘gedoe’ vinden, dan kun je ons natuurlijk ook nog steeds bellen of mailen als je iets wilt aanschaffen. Voor kleine artikelen, geven we je advies en kun je het artikel vervolgens bij ons komen afhalen.

Voor de wat duurdere apparatuur ontvang je binnen 24 uur een of meerdere voorstellen van ons. Dat doen we inmiddels ook al weer enkele maanden en zijn daar best bedreven in geworden.


Aan de afhandeling van de verkoop verandert niets.


Ruben en de rest van de heren van de technische dienst van NeXio zorgen er net als anders voor dat je laptop of pc compleet opstartgereed wordt opgeleverd. Precies zoals vooraf samen met jou is besproken

Wanneer de laptop of pc eenmaal startklaar is, kun je de aankoop bij ons komen afhalen. Maar dat is niet verplicht.
Als je wilt, brengen we je aankoop graag naar je toe. Kosteloos en volgens een tijdsafspraak. Je hoeft niet de halve dag thuis te zitten wachten op ons.

Of, als je dat wilt, installeert Gert je laptop, pc, of printer startklaar bij je thuis. Net als anders (maar volgens aangescherpte voorschriften).
 

Kortom, nieuw laptop, pc, monitor of printer nodig? Waarom zou je 't uitstellen?


 

  Bel voor advies, of het maken van een afspraak.

Mailen mag ook.

.
 


Klik hier voor meer informatie over onze technische dienst.

 

En dan nog dit.
Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om al onze klanten te bedanken die ons de afgelopen maanden nog steeds hebben weten te vinden voor de aanschaf van kleine en grote artikelen. Je hebt geen idee hoeveel je ons daarmee hebt ondersteund, de afgelopen weken. 

Hartelijk dank.

Let’s stay connected!  

Met vriendelijke groet,

Herman,
Gert,
Remi,
Ruben

Pagina voor het laatst laatst bijgewerkt op 27 februari 2021.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...