Acties
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Afbeelding van de tijdelijke inchekbalie in de winkel van NeXio, nu bemand door Colin (stagiair)

Onderstaande tekst kan te allen tijde worden gewijzigd.

 Mogen jullie nog artikelen verkopen? Of ben je gesloten.

Die vraag wordt ons dagelijks heel vaak gesteld.
 

De nieuwste maatregelen van het kabinet, ingegaan op 15 december met betrekking tot Covid-19 hebben tot gevolg dat vele winkels totaal gesloten zijn en andere weer slechts gedeeltelijk.

NeXio behoort tot de laatste groep. We zijn gedeeltelijk open. Je kunt je niet goed functionerende laptop tijdens de normale openingstijden van de winkel bij ons inleveren. Dit gaat natuurlijk ook op voor mobiele telefoons, printers, monitoren etc.

 

Klik hier voor meer informatie over onze technische dienst.

 

Maar stel dat je pc of laptop aan vervanging toe is. Of je wilt graag je haperende printer vervangen, of een (extra) monitor aanschaffen. Wat dan?

Ook dan kun je nog gewoon bij NeXio terecht!
In die zin gaat de verkoop dus gewoon door.

 

Wat niet gewoon is, is de manier waarop we advies uitbrengen. Dat werkt tijdelijk anders. Je kunt niet bij ons binnenlopen voor advies en overleg. Dat mag NIET.
Dat gaat tijdelijk dus even anders. Wat zijn de mogelijkheden?

 

 -  We brengen net als anders folders uit, vol met apparatuur voorzien van de nieuwste technieken, tegen zeer concurrerende prijzen. Daar zou je een keuze uit kunnen maken.

 -  Heb je liever een persoonlijk advies?  Bel ons dan: 050 - 20 111 10.

 -  Mail je liever eerst? Dan kan ook natuurlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 -  Wij (Gert, Remi, Ruben en Herman) zitten klaar om al je vragen te beantwoorden of advies te geven. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden.


 


Er verandert ook niets aan de afhandeling van de verkoop.


Ruben zorgt er net als anders voor dat je laptop of pc compleet opstartgereed wordt opgeleverd. Precies zoals vooraf samen met jou is besproken

Wanneer de laptop eenmaal startklaar is, hoef je de laptop niet eens op te halen. We leveren de apparatuur thuis bij je af. Kosteloos en volgens een tijdsafspraak. Je hoeft niet de halve dag thuis te zitten wachten op ons.

Of, als je dat wilt, installeert Gert je laptop, pc, of printer startklaar bij je thuis. Net als anders (maar volgens aangescherpte voorschriften).


 


Eigenlijk verandert er niet zoveel dus :).

.
  

Kortom, nieuw laptop, pc, monitor of printer nodig? Waarom zou je 't uitstellen?

  Bel of mail ons.

.

 

Let’s stay connected!  

Met vriendelijke groet,

Herman,
Gert,
Remi,
Ruben

Pagina laatst bijgewerkt op 19 januari 2021.

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...