Computer of Laptop opschonen

 

APK?

Net als bij je auto, heeft ook je computer onderhoud nodig. En dat is hard nodig ook. Windows raakt, zonder dat je het weet, enorm vervuilt met allerlei onnodige bestandjes.
Dit zijn vaak kleine bestandjes, maar het gaat heel snel en wanneer we alles bij elkaar optellen, kom je soms wel tot een grootte van 500MB tot wel 1 GB aan “rotzooi”!


Daarvoor heeft NeXio een aantal procedures ontwikkeld die Windows enorm opschoont, zonder dat de computer daar schade van ondervindt. Uiteindelijk leidt dat tot een schone harde schijf, waardoor je pc sneller werkt en vooral ook weer veel sneller opstart.

 

 

afbeelding van een laptop, een computer en de letters A, P, K


 

Wat wordt er voor je gedaan:

 

 • Je harde schijf wordt grondig opgeschoond. Zelfs bij normaal gebruik raakt je harde schijf in korte tijd vervuild met talloze minibestandjes, die daar terecht zijn gekomen door internet- en e-mail gebruik. Verder is het zo dat het installeren en het weer verwijderen van allerlei programma’s en games, ook altijd een zekere vervuiling met zich meebrengt. Al deze restanten worden weer van je harde schijf verwijderd, waardoor je pc weer een stuk sneller werkt.
  .
 • Spy- en Malware verwijdering. Alle eventueel op je PC aanwezige spy- en malware wordt verwijderd. Deze programma’s versturen vaak ongewenste informatie van en naar je PC, waardoor er forse vertraging optreedt in het internetverkeer. En daarbij zorgen ze ook nog eens voor veel van die vervelende Pop-ups.

 • Opstart optimalisatie. Zonder dat je het weet, starten er een groot aantal programma’s mee op zodra je de PC aanzet. Veel van deze programma’s zijn erg nuttig, maar er zijn ook een hoop programma’s die eigenlijk ongewenst zijn. Door de onnodig mee opstartende programma's te verwijderen en je opstarmap te optimaliseren start je PC ook weer veel sneller op.

 • Afbeelding van een register opschoonprogramma

   

   

  Register opschoning. Net als je harde schijf raakt ook het Windows register (dat is het gedeelte waar Windows al zijn programma’s en bijbehorende instellingen in opslaat) ook na gebruik vervuild met allerlei niet meer gebruikte programma’s en linkjes (DLL’s).
  Dit wordt geheel opgeschoond, zodat wordt voorkomen dat je nu of in de toekomst foutmeldingen en andere pop-ups krijgt van programma’s die helemaal niet meer op je harde schijf aanwezig zijn.

 

 

  

 

 • Tenslotte wordt er meer ruimte vrij gemaakt op je harde schijf zodat je meest gebruikte programma’s, maar ook de virusscanner en firewall meer ‘lucht’ krijgen.

De prijs bedraagt

 

 

 


We werken ook op afspraak: ’s morgens brengen / eind van de middag halen.

 

contact icoon

of

telfoon icoon met nummer 050201110

 

 

Voor het maken van een afspraak

 

 

 

 

 


Dit kan ook bij je thuis...

 

 

knop met de woorden: meer over service