NeXio's nieuwe look is er!

En daar zijn we best trots op...

Na een hele lange tijd werken is het dan eindelijk zover. NeXio presenteert haar nieuwe website!

In de afgelopen (corona)periode hebben we zeker niet stilgezeten. Integendeel: Er is hard gewerkt aan een nieuwe omgeving voor NeXio Computers. Want de oude omgeving was ook echt oud en aan vervanging toe. Lang hebben we gewerkt aan de inhoud, wat er in moet komen te staan. Welke informatie is niet meer relevant? Welke informatie moeten we zeker houden? Waar verlangt iemand naar als ze op nexio.nl rondklikken? 

Al deze gedachten hebben we samengevoegd in deze nieuwe omgeving. Met nieuwe informatie, Bijgewerkte teksten, nieuwe foto’s en zelfs meer informatie over de toppers die bij NeXio actief zijn! Alles in een nieuw “anno 2022” jasje. Dit zal uiteraard wennen zijn, maar we gaan er vanuit dat het niet storend is om er aan te wennen. Wij zijn er nu al aan gewend en zijn erg blij met het resultaat. 

Als je informatie ziet die niet klopt, of als je informatie over bepaalde onderwerpen mist, dan zijn we natuurlijk daar om een oplossing te bieden. Wil je ons daarmee helpen? Als je informatie mist of als er informatie niet klopt, zou je dan contact willen zoeken? Dat kan via de mail op info@nexio.nl of per telefoon op 050 – 20 111 10. Je kan ook op de knop hieronder klikken om een bericht te sturen. Scheelt weer wisselen van vensters.

Wij hopen dat je veel plezier hebt op onze nieuwe website! 

Groet,
Team NeXio 

Herman
Gert
Ruben
Colin

Schuiven naar boven