Herman van Gelder

Ik wil graag een toplaptop.

Het aanschaffen van een nieuw apparaat is altijd weer een moment op zichzelf… Je weet (nog) niet helemaal wat je wil kopen. Is het toch die ene laptop? Of wil je toch liever bij een vaste computerkast blijven. We snappen dat het soms moeilijk is om een keuze te maken. Daarom willen we je graag helpen bij je aankoop. Nexio heeft namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in het aanmeten van een geschikte computer of laptop. Voor iedereen is er wel een geschikt apparaat. Dat weten we zeker.  

Advies nodig? Bel ons. We zitten er klaar voor: 050 20 111 10 

Werken met topmerken

Wij werken met meerdere leveranciers samen. Zo zorgen we er voor dat we altijd A-merken leveren.

Persoonlijk advies

We zorgen er voor dat jij centraal staat. Geen gekke verkooptrucs. We geven eerlijk en persoonlijk advies.

Data overzetten

Bij aanschaf van een nieuw apparaat kunnen we altijd je documenten en foto's overzetten.

Snel geleverd

Kan je bijna niet meer wachten? Wij zorgen er voor dat je snel weer verder kan. Meestal al binnen 3 dagen.

Een zeer breed assortiment

De keuze is reuze.

Op het moment dat je nog niet zeker bent van je aankoop kan je bij ons altijd terecht voor uitgebreid advies. Samen met jou en een kop koffie of thee gaan we kijken wat het beste bij je past.

Wat de vraag of wens ook is, of bij welk apparaat je ook maar iets van extra advies nodig bent, wij helpen je goed, snel en vakkundig op weg. Zo ben je volledig geïnformeerd voordat je je keuze gaat maken. 

Toch nog niet helemaal zeker wat je moet kiezen? NeXio heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van computers, randapparatuur, tablets, smartphones en meer. Vaak is een offerte zo gemaakt. Kan je er thuis nog eens rustig over denken.

Wel of niet zeker van je aankoop: NeXio helpt je in alle gevallen graag.

  • Meer dan 20.000 artikelen van topmerken snel geleverd.
  • Advies op maat met een goeie kop koffie of thee. 
  • Persoonlijke offertes, aangepast op jou wens.
  • Inclusief services zoals data overzetten en thuisinstallatie.

Een nieuwe laptop met je eigen bestanden overgezet.

Wij bieden extra diensten aan om de laptop of pc goed geïnstalleerd mee te krijgen. Onder andere verwijderen we alle reclame omvattende software voor je en installeren alleen wat basissoftware. Via deze manier krijg je niet na 30 dagen allerlei meldingen over registreren of aankopen van softwarepakketten. Beloven we. 

Ook voor het overzetten van uw gegevens die op oude apparaten staan zijn we van de partij. Wij kunnen er voor zorgen dat uw laptop of computer afgeleverd wordt met uw eigen documenten, afbeeldingen, muziek en videobestanden. Zo kun je direct weer verder waar je gebleven was. Software programma’s zijn niet standaard inbegrepen. 

Wil je dat we ook uw eigen programma’s weer installeren, zoals bijvoorbeeld een foto album programma of een eigen Office programma? Ook dat kunnen we voor je regelen. Het enige wat we daarvoor nodig zijn, zijn de licentiegegevens en/of accountgegevens voor het installeren van de programma’s. Zo kan jij direct na het aanzetten van je nieuwe apparaat aan het werk. Ook voor het instellen van je mailaccount op je nieuwe apparaat zit je bij ons goed.

Alles klaarmaken doen we voor maar 69.95. Interesse gekregen? Bel ons of kom langs. 

Voor volledig gemak.

Installatie aan huis? Doen we.

Uw nieuw apparaat liever aan huis laten installeren? Scheelt een hoop slepen en gedoe. Wij komen ook voor het installeren bij je thuis. Wanneer het jou uitkomt. Jij belt, wij plannen en komen. Wanneer het klaar is nemen we je oude apparaten gratis mee. Scheelt jou weer.

Wil je naast thuisinstallatie ook standaard korting op elk bezoek die we bij je afleggen? Dat kan natuurlijk ook. Voor maar 6.95 per maand komen we met korting bij je thuis. Je krijgt ook nog eens voorrang op je bezoek zolang de planning dit toelaat. Dat wil zeggen dat we sneller bij je zijn om je probleem op te lossen. Ook komen we met het computer thuishulp programma een keer per jaar gratis bij je langs om je apparaten te onderhouden. Een win, win situatie!

 

Telefonisch Advies? Kan ook:

050 - 20 111 10

Schuiven naar boven