NeXio: Gedreven ICT'ers die jou centraal zetten

NeXio is een zelfstandig computer speciaalzaak die al sinds 2000 computerapparatuur levert aan consumenten en kantoren in Noord-Nederland. We zitten aan de Verlengde Hereweg 101 in Groningen. 

NeXio is afgeleid van het Latijn. Het betekent ‘verbinden/verbinding’. Die naam is niet toevallig gekozen. Net zo min als de X altijd groot staat afgebeeld in onze naam.
Ons doel is namelijk de verbinding te zijn tussen de mens en de apparatuur. 
De grote X staat voor ‘XL’. Meer service, meer aandacht, meer advies en ondersteuning, meer toewijding.

We geven veel aandacht aan opleiding en training van jonge IT-studenten. We vinden dat beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samen verantwoordelijk zijn voor een goede aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Hierom staan we al sinds 2005 genoteerd als Erkend Leerbedrijf bij het “S-BB, beroepsonderwijs”

 

Ons team bestaat uit de volgende toppers:

Herman is sinds de opening als verkoopleider het gezicht van Nexio. Heb je ergens advies of hulp bij nodig? Herman heeft altijd de juiste oplossing bij de hand.

Colin is verkoopspecialist.
Hij weet niet alleen alles van modellen , types en prijzen. Maar ook van de werking en techniek van onze producten. Hij adviseert je graag

Gert is een expert op het gebied van Computers, NAS-Servers en Internet, inclusief WiFi. Hij zorgt er voor dat alles bij je in huis en op kantoor perfect werkt.

Ruben is een gecertificeerd expert op het gebied van Systeem- en Netwerkbeheer en kan voor elke organisatie in de kleinzakelijke markt een passende oplossing bieden. 

Uitgevoerde Reparaties

0

 

Het is ons niet ontgaan hoe belangrijk je apparaat is in het dagelijks leven. Daarom repareren we snel en goed. Vaak al binnen 3 werkdagen.

Bezoeken aan huis

0

 

We weten heel goed hoe lastig het kan zijn om je apparaat af te moeten staan. Daarom komen we de storing ook thuis oplossen.

Zakelijke projecten

0

 

We voeren projecten uit voor kleine en grotere bedrijven. Voor ZZP’ers en middelgrote kantoren. Voor elk een passende ICT oplossing. 

Kopjes Koffie

0


Dat houd ons gemotiveerd voor jou, zodat we op ons beste niveau je kunnen helpen bij je aankoop, je storing of je vragen.

Schuiven naar boven