Colin Buurmeijer

Mijn computer is erg traag…

Je kent het misschien wel. Je bent bezig met het schrijven van een document, of je bent bezig met je foto’s sorteren en kopiëren en je computer of laptop loopt helemaal vast. Of als je je laptop aanzet en je eerst een kopje koffie mag gaan zetten, zo lang duurt het voor je apparaat opgestart is.

Naarmate je een apparaat gebruikt, of het nou een computer of laptop is, tablet of smartphone… alle apparaten hebben onderhoud nodig. Net als je auto is het verstandig om een keer per jaar je apparaat voor een APK langs te brengen. Met zo’n APK wordt je apparaat op 30 punten gecontroleerd. Zo garanderen we dat je apparaat goed werkt zodra je deze weer komt ophalen. 

Onderhoud doen we al vanaf 49.95. Interesse? 050 20 111 10

Voor ieder apparaat

Laptop, desktop, tablet of alleen een telefoon? Ze kunnen allemaal onderhouden worden.

Beveiligingscontrole

Tijdens het onderhoud gaan we altijd controleren of je beveiliging voldoende ingesteld is.

Ook voor upgrades

Soms is vervangen niet eens nodig. We controleren altijd of je apparaat nog kan worden geüpgrade.

Computer Thuishulp

Voor een klein bedrag per maand voeren we een keer per jaar, kosteloos, het onderhoud aan huis uit.

Wat gaan we voor je doen?

Wij bieden onderhoud en installatie van je apparaat aan met diverse manieren. Eenmalig of met een handig lidmaatschap. Wij helpen u geven wij ondersteuning bij het onderhoud van uw computer.

Bij het inleveren van je apparaat gaan we veel dingen voor je controleren. We beginnen met het schoonmaken van de computer of laptop, aan de buitenkant en de binnenkant. Daarna sluiten we het apparaat aan en gaan we verder aan de slag.

We controleren uw computer of laptop grondig op virussen en malware. Vervolgens gaan we controleren of uw schijf nog in goede staat is en kijken we naar de status van de updates. Waar nodig gaan we uw Windows versie weer helemaal up-to-date brengen. We verwijderen tijdelijke bestanden die je apparaat niet meer nodig is, en oude updates die geen functie meer hebben gaan ook de virtuele deur uit. Zo blijft je apparaat schoon en fijn werken.

Niet helemaal zeker?

Ook voor oudere apparaten.

Is je apparaat wat ouder? Dat maakt helemaal niet uit. In de meeste gevallen kunnen we ook bij oudere apparaten een goede onderhoudsbeurt uitvoeren. Zo kan je nog weer een tijd genieten van je oude apparaat zonder deze te moeten vervangen.

Vaak is de oorzaak van traagheid bij oudere apparaten het gevolg van een oudere schijf. Tegenwoordig is elke laptop voorzien van een SSD wat het apparaat een stuk sneller maakt. Zo’n SSD kan in de meeste gevallen wel 6x zo snel de nodige gegevens lezen.
Zo gaat het opstarten van minuten naar seconden en hoef je niet meer koffie te zetten tijdens het opstarten van je apparaat. We beoordelen graag of je apparaat in aanmerking komt voor een SSD. We letten op het volgende:

– De leeftijd van het apparaat
– De kracht van de processor
– De hoeveelheid RAM geheugen
– De algehele status van het exterieur

Voor ieder wat wils.

Liever aan huis? Regelen we.

Onderhoud uit laten voeren terwijl u thuis blijft? Scheelt een hoop slepen. Wij komen ook voor het onderhoud bij je thuis. Wanneer het jou uitkomt. Jij belt, wij plannen en komen.

Wil je naast het onderhoud ook standaard korting op elke bezoek die we bij je afleggen? Dat kan natuurlijk ook. Voor maar 6.95 per maand komen we met korting bij je thuis. Je krijgt ook nog eens voorrang op je bezoek zolang de planning dit toelaat. Dat wil zeggen dat we sneller bij je zijn om je probleem op te lossen. Ook komen we met het computer thuishulp programma een keer per jaar gratis bij je langs om je apparaten te onderhouden. Een win, win situatie!

Ik wil meer, meer, meer!

Interesse gekregen in het Computer Thuishulp programma? Snappen we. Neem vrijblijvend contact met ons op om alles te regelen.

Liever even bellen? We zijn er:

050 - 20 111 10

Schuiven naar boven