NeXio: Al meer dan 20 jaar een begrip in Groningen

NeXio Groningen is een zelfstandige computer speciaalzaak, maar aangesloten bij It Pro Deals, een landelijk netwerk van meer dan 100 computerspeciaalzaken.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 60.000 computerartikelen. Vanzelfsprekend hebben we alle grote A-merken in huis, maar ook een aantal vriendelijk geprijsde budgetmerken.

Door het directe samenwerkingsverband met fabrikanten ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

We nemen uitgebreid de tijd om je een heldere uitleg te geven, gevolgd door een concreet advies. Pas dan ben je er zeker van dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ook na aankoop ben je welkom bij ons voor uitleg, ondersteuning en advies.

NeXio weet als geen ander dat je tegenwoordig niet meer zonder je computer, laptop of tablet kunt. NeXio heeft een eigen technische dienst, ook aan huis. Wil je een reparatie aan je laptop of computer laten uitvoeren, dan ben je bij neXio dus verzekerd van de snelste reparatie tijden.

Voor thuis

Wij leveren al meer dan 20 jaar computers, laptops, routers en soortgelijke computer apparatuur aan meer dan 9000 tevreden klanten.

Voor op kantoor

Ook op het kantoor is Nexio te vinden. Voor uw netwerkapparaten, routers, switches, servers en computers ben je bij Nexio aan het juiste adres.

Voor iedereen iets

Met een breed assortiment van meer dan 40000 computerartikelen is er voor iedere gebruiker een geschikt product te vinden. Kom gerust eens kijken.

Snelle reparatiedienst

Wanneer je apparaat niet meer goed werkt, kun je deze naar NeXio brengen. We streven er naar deze binnen 1 á 2 werkdagen hersteld te hebben.

Het waardevolle team van NeXio

Een klein team met veel waarde. NeXio bestaat al vele jaren uit een klein team gedreven ICT’ers die graag jou als klant centraal zetten en service van ontzettend groot belang vinden. Daarom vinden onze klanten de persoonlijke sfeer in onze winkel zo aantrekkelijk. We bieden dit aan iedereen aan.

We geven ook veel aandacht aan opleiding en training van jonge IT-studenten. We vinden dat beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samen verantwoordelijk zijn voor een goede aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Via NeXio wordt de ultieme basis gelegd voor technishe en sociale kennis.

Meer weten? Bel gerust:

050 - 20 111 10

Schuiven naar boven