De jaarlijkse APK Actie van 2022

Volledig onderhoud met heel veel korting!

Net als je auto, heeft ook je computer regelmatig onderhoud nodig. Windows raakt, zonder dat je het weet, enorm vervuild met allerlei onnodige bestanden. Vaak meer dan 1GB aan ‘rommel’. Dat is vaak de reden waarom je pc steeds trager reageert. Daarom is het goed om het onderhoud uit te laten voeren! Vooral nu! We gaan bij zo’n onderhoud het volgende doen:

Harde schijf of SSD opruiming.
Ook bij normaal gebruik raakt je harde schijf na enige tijd vervuild met talloze minibestandjes, die daar terecht zijn gekomen door internet- en e-mail gebruik. Al deze restanten worden weer van je harde schijf verwijderd, waardoor je pc weer als een zonnetje werkt.

Spy- en Malware worden verwijderd.
Deze programma’s versturen vaak ongewenste informatie van en naar je PC, waardoor er forse vertraging optreedt in het internetverkeer. Deze zijn ook de oorzaak van al die irritante pop-ups. Weg er mee!

Opstart optimalisatie.
Zonder dat je het weet, starten er een groot aantal programma’s mee op zodra je de PC aanzet. Veel van deze programma’s zijn ongewenst. Door de onnodig mee opstartende programma’s te verwijderen en je opstart mappen te optimaliseren start je PC ook weer veel sneller op.

Register opschoning.
Net als je harde schijf raakt ook het Windows register vaak erg vervuild met allerlei niet meer gebruikte bestanden, verwijzingen en linkjes (DLL’s). Vaak zijn dit er al snel honderden bestanden. Het register wordt weer geheel opgeschoond.

Tenslotte wordt er, waar mogelijk, meer ruimte vrij gemaakt op je harde schijf zodat je meest gebruikte programma’s, maar ook de virusscanner en firewall meer ‘lucht’ krijgen.

Na een complete opschoning loopt je computer of laptop weer als een zonnetje! 
Normaal kost zo’n APK rond de 90 euro. Tijdens de actieperiode is dit bedrag slechts 39.95

Groet,
Team NeXio 

Herman
Gert
Ruben
Colin

Schuiven naar boven