CTH: Computer Thuishulp van NeXio.

GRATIS onderhoud en veel geld besparen! Wie wil dat nou niet?

Voorrang

Je hebt het voordeel dat je voorrang krijgt op bezoek van de monteur. Je probleem is meestal binnen 24 uur opgelost.

Korting op de factuur

Normaal gesproken betaal je 79,95 euro voor een bezoek van een half uur. Met het CTH programma is dit maar 49,95.

Preventief onderhoud

Eenmaal per jaar komen wij langs voor een kosteloze onderhoudsbeurt. Je PC loopt daardoor veel sneller en je hebt minder storingen.

Vragen en Advies

Je kunt tijdens dit bezoek alle vragen aan ons kwijt en we geven gratis advies over wat te doen als je apparaat al wat ouder is.

Je kent het vast wel. Net aan het thuiswerken, valt je computer, laptop of internet weg. Met je handen in je haar ga je nadenken. Wie kan me helpen. De buurman of buurvrouw misschien? Dat kunnen we proberen. Je belt aan, maar helaas. Geen computer experts aanwezig. En nu?!

Team NeXio helpt je mee!
Een belletje naar NeXio. Tuurlijk kunnen we helpen. We komen overmorgen. Maar dat terwijl je vandaag al weer aan het werk wil! Hoe gaan we dat oplossen!? Door lid te worden van Computer Thuis Hulp! Ons CTH (Computer Thuis Hulp) programma zit boordevol voordelen, en dat voor maar een klein vast bedrag per maand!

We komen sneller dan normaal.
Zit je in nood? Kom je er echt niet meer uit? Dan heb je als CTH lid het voordeel dat je voorrang krijgt op bezoeken van ons. Niet meer 3 of 4 dagen wachten voordat de monteur komt. In de meeste gevallen, indien de planning het toelaat is je probleem binnen 24 uur opgelost! zo kan je razendsnel weer meedoen aan die o zo belangrijke meeting of kan je dat mailtje direct wegsturen! 

Je bespaart veel geld.
Als je lid wordt van ons CTH programma bespaar je al snel heel veel geld. Gemiddeld geef je namelijk tussen de 150 en 200 euro per jaar uit aan computerherstelwerkzaamheden. Als je iets laat repareren, kost dit al snel 80 euro of meer. Lid worden van het CTH programma kost bij ons maar 6,95 per maand. Dat is dus 83,40 euro per jaar.

Eenmaal per jaar GRATIS een preventieve onderhoudsbeurt.
Leden van ons CTH programma ontvangen een keer per jaar een gratis APK ter waarde van 90 euro. Je computer of laptop wordt dan op meer dan 20 punten gecontroleerd op werking. Met dit onderhoud worden fouten of storingen uit je systeem gehaald voordat ze een probleem kunnen vormen en werkt je computer daardoor sneller en lopen programma’s minder vaak vast. Dit is wel zo fijn als je veel online moet zijn voor je werk of school. Je kunt tijdens dit bezoek ook je vragen aan ons kwijt en wij geven gratis advies over wat te doen met de computer of laptop als deze een oudere leeftijd gehaald heeft.

Korting op elk ander bezoek aan huis.
Met ons CTH programma betaal je een stuk minder voor de monteur aan huis. Normaal gesproken betaal je 79.95 euro voor een bezoek van een half uur. Met het CTH programma is dit maar 49.95! Dat komt neer op 30 euro per bezoek. Stel je voor dat je 3 bezoeken per jaar van ons ontvangt, dan betaal je dus als CTH lid 90 euro per jaar minder dan wanneer je geen lid bent van CTH.

Waar wacht je nog op? Word vandaag nog lid van CTH en geniet snel van de voordelen!

Groet,
Team NeXio 

Herman
Gert
Ruben
Colin

Schuiven naar boven