Even wat meer over

Colin Buurmeijer

20 jaar - Groningen - Sinds 2022 bij NeXio

Hobby’s: Gamen 
Favoriete eten: Stamppot Boerenkool
Houd niet van: Te laat komen

Er was na mijn stage bij NeXio één ding duidelijk: Hier zou ik graag willen werken! Wat een mazzel was het dat ik begin 2022 Remi Maas mocht opvolgen als adviseur/verkoper van (game-) Pc’s, Laptops en alle andere computer benodigdheden.

Altijd heb ik het leuk gevonden om PC’s uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten om erachter te komen hoe de techniek van de computer in elkaar steekt. 
Want techniek is echt één van mijn eerste passies. Vandaar dat ik ook korte tijd een opleiding heb gevolgd in de Automotive branche. Maar het werken in een autogarage is toch niet zo leuk als het bouwen en onderhouden van computers.

Daarna volgde de switch naar een MBO opleiding-ICT, en op die manier belandde ik in de winkel bij NeXio. Eerst dus als stagiair, maar nu in een voltijds baan. 
Bij NeXio is het mijn doel om de nieuwste technieken op ICT gebied te ontdekken, en deze te vertalen naar een passend advies naar de klant.

Dat vind ik het leukste aan deze baan: de soms complexe wereld van de computer en de  ICT in het algemeen te vertalen naar iets waar de klant echt iets aan heeft.

<- Terug naar Medewerkers

Schuiven naar boven